Avoimia työpaikkoja

15.2 - 8.3

Kirkon palvelukeskuksessa on avoinna venäjänkielisen tiedottajan osa-aikainen (50%) tehtävä ajalle 1.4.2017–31.12.2018.

Venäjänkielinen tiedottaja vastaa kirkon venäjänkielisen viestinnän kehittämisestä osana kirkon viestintätiimiä. Hän vastaa mm. kirkon venäjänkielisen www-sivuston sisällöntuotannosta, venäjänkielisten sosiaalisen median kanavien sisällöstä ja kirkon venäjänkielisestä asiakasneuvonnasta. Työhön kuuluu myös käännöstehtäviä (suomi-venäjä) ja suomenkielisen viestinnän rutiinitehtäviä. Lisäksi hän palvelee seurakuntia venäjänkieliseen viestintään liittyvissä kysymyksissä.

Tehtävään valittavalta edellytetään erinomaista venäjän ja suomen kielen hallintaa, laajaa Suomen ortodoksisen kirkon ja ortodoksisen terminologian tuntemusta, kykyä sujuvaan kirjalliseen ilmaisuun sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kokemus viestintä- tai opetusalan työtehtävistä katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen vaativuusryhmän IV mukaisesti.

Palvelukeskuksen johtajalle osoitetut suomenkieliset hakemukset on toimitettava perille 8.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen kirkollishallitus@ort.fi.

Lisätietoja: Vastaava tiedottaja Maria Hattunen, maria.hattunen@ort.fi tai p. 040 481 9240.

Kuva: RIISA Suomen ortodoksinen kirkkomuseo

15.2.2017

 

 

 

 

 

 

13.2 - 21.2

Seurakunnan Lopella sijaitsevaan leirikeskukseen Kaunisniemeen  haetaan kokoaikaista suurtalousisäntää/-emäntää.

Suurtalousisännän/-emännän tehtäviin kuuluu elintarvikehuolto, ateriasuunnittelu, tilaukset ja hankinnat, ruuanlaitto sekä keittiötilojen hygieniasta vastaaminen. Työhön sisältyy myös ruokahuoltotehtävät muissa tapahtumissa ja juhlissa sekä tarvittaessa seurakunnan muissa toimintatiloissa. Lisäksi leirialueen varaus- ja laskutustoimintaan osallistuminen leirialuetta vuokrattaessa ulkopuolisille tahoille, sekä muut esimiehen määräämät tehtävät kuuluvat työnkuvaan.

Suurtalousisäntä/-emäntä toimii tiiviissä yhteistyössä seurakunnan kasvatustoimen, leirialueen vahtimestarin ja seurakunnan muiden toimintojen kanssa. Henkilö toimii seurakunnan kiinteistöpäällikön alaisuudessa.

Edellytämme ortodoksisen perinteen tuntemusta sekä kokin koulutusta ja vuosien kokomusta vastaavista tehtävistä, mieluiten seurakunnassa, esimiestyöstä, toiminnan suunnittelusta ja taloudellisesta vastuusta. Odotamme hakijalta näkemystä toiminnan kehittämisestä, joustavuutta ja ahkeruutta sekä suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Hygieniapassi ja oma auto ovat välttämättömiä työn hoitamiseen. Kaunisniemen leirikeskus sijaitsee Lopella ja seurakunnan muut toiminnot ympäri Uudenmaan.

Suurtalousisännän/-emännän valitsee Helsingin ortodoksisen seurakunnanneuvosto. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Palkkaus on kirkon työehtosopimuksen vaativuusryhmän I mukainen.

Hakemukset tehtävään on toimitettava viimeistään 20.2.2016 klo 16.00 osoitteeseen hakemukset.helsinki@ort.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Leena Mätäsniemi 16.2. klo 12 - 14 puhelimitse
040 353 8325 tai leena.matasniemi@ort.fi

Helsingin ortodoksinen seurakunta on maamme suurin ortodoksinen seurakunta. Kolmannes Suomen ortodokseista kuuluu Helsingin seurakuntaan. Sen jäsenmäärä vuoden 2016 lopussa oli hieman alla 20 000 henkilöä. Seurakunta on osa Suomen ortodoksisen kirkon Helsingin hiippakuntaa. Seurakunnan toimintaa säätelee laki ortodoksisesta kirkosta ja kirkkojärjestys. Seurakunnan henkilöstömäärä on noin 70.

Tehtävän sijoituspaikka: Kaunisniemi, Loppi

Helsingin ortodoksinen seurakunta

13.2.2017