Ilomantsin ortodoksinen seurakunta

Tervetuloa seurakunnan sivuille!

Profeetta Elian kirkko / kuva: Juha Riikonen

Tietoja seurakunnan jumalanpalveluksista kerhoista, kuoroista ja piireistä kansliasta p. 013 881 084, avoinna ma, ke ja pe klo 9-12 ja muuna aikana ajanvarauksella.

 

 

KIRKON TOIMINNAN TUKEMINEN – Auta sinäkin! 

Jokaisella kirkon jäsenellä on omat lahjansa. Ihmisten omat lahjat muodostavat luovan ja aktiivisen kirkon. Omat lahjamme voimme käyttää lähimmäisemme auttamisessa, kirkon kaunistamisessa ja seurakunnan kerhojen pyörittämisessä. Oma apumme voi olla ajan antamista, tarvikkeiden lahjoittamista mutta myös taloudellista tukemista.

Ilman seurakuntalaisten/kuntalaisten apua monta asiaa jäisi seurakunnassa tekemättä. Kiitos kaikille avusta! Jos sinäkin haluat tulla auttamaan, ilmoittaudu vapaaehtoiseksi! Jos taas haluat tukea seurakunnan toimintaa rahallisesti tai tarvikkeiden muodossa, ota yhteyttä! 

Yhteistiedot: ilomantsi@ort.fi, ioannis.lampropoulos@ort.fi

Seurakuntakeskuksen osoite: Kirkkotie 17, 82900, Iloamntsi

kanslia: puh. 013 881 084,

Kirkkoherra Ioannis Lampropoulos: puh. 050 357 3675

Yhdessä voimme rakentaa rakkauden kirkkoa!

isä Ioannis Lampropoulos 

 

 

Ilomantsin ortodoksinen seurakunta

 

 

 

Ilomantsin ortodoksinen seurakunta yhteistyössä Ilomantsin matkapalvelujen kanssa järjestää matkan Laatokan Valamoon 12.–14.6.2017. Matkahinta 290 € (+viisumi).

Olemme kaksi yötä Valamon luostarissa. Hintaan sis. linja-autokuljetukset reitti: Ilomantsi-Joensuu-Sortavala, laivamatkat, 2 yötä Valamossa hotelli Igumenskajassa 2hh, 2 x aamiainen, 2 x lounas ja 2 x illallinen Valamossa, opastetut kiertokäynnit Valamossa.

Paluumatkalla ostosaikaa Sortavalassa.

Ilmoittautumiset 11.05.2017 mennessä.

Tiedustelut ja varaukset puh. 050 588 9292 tai minna@ilomantsinmatkapalvelut.fi