Kuopion seurakuntasalit

KUOPIO. Seurakuntatalo sijaitsee Snellmaninkatu 8:ssa, Kuopion Pyhän Nikolaoksen katedraalin vieressä. Keskustan läheisyys, sekä idyllinen maisema tekevät seurakuntasalista oivan paikan pitää muistotilaisuus tai vaikkapa karonkka! Seurakuntatalossa on vaihtoehtona vuokrata yläsalia (+ yläkeittiön kanssa), yläkeittiötä tai alasalia keittiön kanssa.

Seurakuntatalo sijaitsee Snellmaninkatu 8:ssa, Kuopion Pyhän Nikolaoksen katedraalin vieressä. Keskustan läheisyys, sekä idyllinen maisema tekevät seurakuntasalista oivan paikan pitää muistotilaisuus tai vaikkapa karonkka! Seurakuntatalossa on vaihtoehtona vuokrata yläsalia (+ yläkeittiön kanssa), yläkeittiötä tai alasalia keittiön kanssa.

 

 

 

 

YLÄSALIYLÄSALI. Max. 150hlöä  Hinta: 200€/päivä (Kuopion ortodoksisen seurakunnan jäsenet 150€/päivä) Muuta: Käytettävissä on dataprojektori, langattomat mikrofonit ja nopea langaton laajakaista. (keittiön vuokra sisältyy hintaan)

 

 

 

 

 

 

 

YLÄKEITTIÖYLÄKEITTIÖ. Hinta: 60€/päivä, mikäli halutaan vuokrata keittiötä erikseen, eikä yläsalin kanssa. Esim. leivontaan, valmisteluihin, jne. Keittiöiden ja salien varustus (myös alakeittiön): Ruoanlaitto: uuneja, mikro, kahvinkeittimiä, astianpesukone, hella, jne. Ruokailu: leipä-, syvät-, ruoka-, jälkiruokalautaset +haarukat, veitset ja lusikat Kahvit: kahvi- ja teekupit +aluslautaset ja jälkiruokalusikat Juomat: vesi/mehulaseja, olut-, viini-, sekä kuohuviinilaseja – ruokailuvälineiden, lasejen, jne. määrät vastaavat max. hlö. määrää kummankin salin kohdalla

 

 

 

 

ALASALI & KEITTIÖALASALI & KEITTIÖ. Max. 25 hlöä Hinta: 50€/päivä (Kuopion ortodoksisen seurakunnan jäsenille 40€/päivä) Muuta: käytettävissä dataprojektori

 

 

 

 

 

 

 

 

VUOKRAAJALLE

Tilojen käyttäjä voi vuokrata salien yhteydessä pöytäliinoja, joita saa seurakunnalta.

Liinoja on valkoisena 3 eri kokoa ja ne laskutetaan osallistujamäärän mukaan;

1-40 hlöä 50e
41-70 hlöä 65e
71- hlöä 85e.

Seurakuntasalin käyttäjällä on myös mahdollisuus lainata seurakunnan maljakoita, mikäli tilaisuudessa on kukkia. Maljakoiden lukumäärä on kuitenkin rajallinen.

Mikäli halutaan tutustua seurakuntatalon viereissä sijaitsevaan kirkkoon, on se mahdollista kunhan asiasta sovitaan etukäteen vahtimestarin tai viraston kanssa.

______________________________________________________________________

Tiedusteluja ja varauksia voi tehdä kirkkoherranvirastosta

Snellmaninkatu 8, 70100 Kuopio,  p. 0206 100 300, s-posti: kuopio(at)ort.fi

Viraston aukioloajat: ma-ti, to-pe klo: 9-12, sekä keskiviikkoisin klo: 13-17

Käytännön asioista, ovien avauksista, keittiön laitteista yms. vastaa vahtimestari
Heikki Peiponen, p. 0206 100 311. Vahtimestarille kannattaa aina soittaa päivää paria
ennen itse tapahtumaa!