Kuopion seurakuntasalit

Kuopion seurakuntasalit

KUOPIO. Seurakuntatalo sijaitsee Snellmaninkatu 8:ssa, Kuopion Pyhän Nikolaoksen katedraalin vieressä. Keskustan läheisyys, sekä idyllinen maisema tekevät seurakuntasalista oivan paikan pitää muistotilaisuus tai vaikkapa karonkka! Seurakuntatalossa on vaihtoehtona vuokrata yläsalia (+ yläkeittiön kanssa), yläkeittiötä tai alasalia keittiön kanssa.

Seurakuntatalo sijaitsee Snellmaninkatu 8:ssa, Kuopion Pyhän Nikolaoksen katedraalin vieressä. Keskustan läheisyys tekee seurakuntasalista oivan paikan pitää muistotilaisuus tai vaikkapa karonkka! Seurakuntatalossa on vuokrattavana kaksi eri salia: katutason isompi yläsali sekä katutason alapuolella sijaitseva pienempi alasali. Kumpaankin saliin kuuluu oma keittiö. Yläsalin keittiötä voi myös vuokrata erikseen.

 

 

 

YLÄSALIYLÄSALI. Max. 150hlöä  Hinta: 200€/päivä (Kuopion ortodoksisen seurakunnan jäsenet 150€/päivä). Keittiön vuokra sisältyy hintaan. Keittiö sisältää normaalit keittovälineet ja tarjoiluastiat. Salissa on astiastot ja ruokailuvälineet 150 hengelle.

Yläsali on avara ja valoisa tila. Ikonin edessä oleva lava soveltuu erinomaisesti musiikkiesityksiin katon kaarevan muodon ansiosta, mikä antaa katedraalimaisen kaiun. Tilassa on laadukas piano. Yläsaliin on tehty mukava sohvanurkkaus lasten leikkimistä ja aikuistenkin oleskelua varten.

Muuta: Käytettävissä on dataprojektori, langattomat mikrofonit ja nopea langaton laajakaista. (varattava etukäteen)

 

 

 

YLÄKEITTIÖYLÄKEITTIÖ. Hinta erikseen vuokrattuna 60€/päivä. (Keittiön käyttö kuuluu Yläsalin vuokrahintaan.)

Keittiötä voi vuokrata leivontaan, juhlien valmisteluihin ja muuhun vastaavaan, mihin kaivataan isompaa tilaa ja kunnon kokoisia kattiloita ja paistinpannuja. Tiskikone on laitostiskikone ja tiskit tulee tiskata sillä. Seinällä on selkeät tiskikoneen käyttöohjeet. Tarvittaessa tulee etukäteen pyytää tiskikoneen käyttöopastus.

Keittiöiden ja salien varustus (myös alakeittiön):

Ruoanlaitto: uuneja, mikro, kahvinkeittimiä, astianpesukone, hella, jne.

Ruokailu: leipä-, syvät-, ruoka-, jälkiruokalautaset +haarukat, veitset ja lusikat. Kahvit: kahvi- ja teekupit +aluslautaset ja jälkiruokalusikat. Juomat: vesi/mehulaseja, olut-, viini-, sekä kuohuviinilaseja.

KÄYTTÄJÄ HUOLEHTII ETTÄ KEITTIÖ JÄÄ SIISTIIN KUNTOON KÄYTÖN JÄLKEEN.

 

ALASALI & KEITTIÖALASALI & KEITTIÖ. Max. 25 hlöä Hinta: 50€/päivä (Kuopion ortodoksisen seurakunnan jäsenille 40€/päivä)

Pienimuotoisiin juhliin soveltuva tila. Alasalissa on piano. Alasalissa on astiat 25 henkilölle.

Alakeittiön varustelu on suppeampi kuin yläkerran keittiön, eikä siellä ole varsinaisia ruuanlaittovälineitä. Varusteisiin kuuluu isot jääkaapit, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja tavallinen hellauuni-yhdistelmä. Keittiössä on tiskikone.

Muuta: käytettävissä dataprojektori (varattava etukäteen).

KÄYTTÄJÄ HUOLEHTII, ETTÄ TILAT JÄÄVÄT SIISTIIN KUNTOON KÄYTÖN JÄLKEEN.

 

VUOKRAAJALLE

Syksystä 2019 alkaen seurakunnalta ei enää voi vuokrata pöytäliinoja, vaan ne on tuotava itse tai vuokrattava esim. pitopalvelulta tms. toimijalta.

Seurakuntasalin käyttäjällä on myös mahdollisuus lainata seurakunnan maljakoita, mikäli tilaisuudessa on kukkia. Maljakoiden lukumäärä on kuitenkin rajallinen.

Mikäli halutaan tutustua seurakuntatalon viereissä sijaitsevaan kirkkoon, on se mahdollista kunhan asiasta sovitaan etukäteen vahtimestarin tai viraston kanssa.

______________________________________________________________________

Tiedusteluja ja varauksia voi tehdä kirkkoherranvirastosta

Snellmaninkatu 8, 70100 Kuopio,  p. 0206 100 300, s-posti: kuopio(at)ort.fi

Viraston aukioloajat: ma-ti, to-pe klo: 9-12, sekä keskiviikkoisin klo: 13-17

Käytännön asioista, ovien avauksista, keittiön laitteista yms. vastaa vahtimestari
Heikki Peiponen, p. 0206 100 311. Vahtimestarille kannattaa aina soittaa päivää paria
ennen itse tapahtumaa!