Kuorot

 

LÄNTISEN ALUEEN KUOROJEN HARJOITUKSET

Lisätietoja: kanttori Eija Honkaselkä, puh 050 4119845 tai sähköposti eija.honkaselka(at)ort.fi.

MIHAILAN KUORO

Johtaja Eija Honkaselkä, varajohtaja Anita Lintu-Routavaara

Mihailan kuoro toimii jumalanpalveluskuorona Syvänniemen tsasounalla toimitettavissa jumalanpalveluksissa ja muissa toimituksissa. Ohjelmistoon kuuluvat ortodoksisen kirkkomusiikin lisäksi myös karjalaiset, karjalankieliset ja kansanlaulut. Ja laulaminen on mukavaa!  Kuoroa johtaa kanttori Eija Honkaselkä. Uusia laulajia otetaan mukaan! Ota yhteyttä kuoronjohtajaan!  eija.honkaselka(at)ort.fi, puhelinnumero 050 4119845.

HARJOITUKSET

Harjoituksia pidetään yhdessä Rautalammin seurakunnan Nikolaos-kuoron kanssa vuoroviikoin Syvänniemellä ja Suonenjoella. Hyviä ideoita ja uusia laulajia saa jokainen tuoda tullessaan. Uudet laulajat aina tervetulleita! Ota yhteyttä kanttori Eijaan, puhelimitse 050 4119845 tai eija.honkaselka(at)ort.fi

 

Harjoituksia seuraavasti:

pe 30.10. kello 13.30 (HUOM POIKKEUKSELLINEN AIKA!) Syvänniemellä

pe 6.11. kello 14.30 Suonenjoella

pe 13.11. kello 14.30 Syvänniemellä

pe 27.11. kello 14.30 Suonenjoella

pe 4.12. kello 14.30 Syvänniemellä

pe 11.12. kello 14.30 Suonenjoella

ANGELOS-KUORO

Johtaja Eija Honkaselkä

HARJOITUKSET

Angelos-kuoro etsii uusia laulu- ja nuotinlukutaitoisia laulajia lyhyeksi käyneeseen riviinsä! Jos olet laulu- ja nuotinlukutaitoinen, uskallat ottaa vastuun omasta stemmastasi, tule mukaan! Harjoituksia on säännöllisen epäsäännöllisesti erikseen sovittuina aikoina keskiviikkoisin tai sunnuntaisin.

Angeloksien harjoitusajat ovat hyvin vaihtelevat, kysy lisätietoja kuoronjohtajalta: kanttori Eija Honkaselkä, eija.honkaselka(at)ort.fi, puhelinnumero 050 4119845.

SIILINJÄRVEN KUORO

Johtaja Eija Honkaselkä

Siilinjärven kuoro toimii pääasiassa jumalanpalveluskuorona Siilinjärvellä ja lähikunnissa, laulaen jumalanpalveluksissa, häissä ja hautajaisissa. Laulamme toki paljon muutakin mukavaa! Kuoroharjoitukset on Siilinjärven seurakuntasalilla, Harjamäentie 2.

Harjoitusajat vaihtelevia, kysy tarkempia tietoja kuoronjohtajalta: kanttori Eija Honkaselkä 050 4119845, tai eija.honkaselka(at)ort.fi

 

 

KUOPION PYHÄN NIKOLAOKSEN KATEDRAALIN LAULAJAT

Katedraalin laulajat osallistuvat jumalanpalveluksiin ja laulavat eri toimitukset ohjelman mukaisesti katedraalissa.

Uusia laulajia tarvitaan laulamaan jumalanpalveluksiin! Ota rohkeasti yhteyttä!

Johtaja Anita Lintu-Routavaara, puhelin 050 349 4379, anita.lintu-routavaara@ort.fi, 

Käy harjoituksissa mikäli haluat osallistua kirkkolaulutoimintaan seurakunnassa! On erittäin kohteliasta pyytää aina lupa tulla laulamaan jumalanpalveluksiin toimittavalta kanttorilta.

Lomien tai muiden vapaiden aikana sijaistavat Eija (EH), Sofia (SL).

HUOM! KORONAVIRUKSESTA AIHEUTUVIEN POIKKEUSTOIMIEN MUKAAN KANTTORI, TAI KANTTORI JA LUKIJA YHDESSÄ HUOLEHTIVAT KIRKKOLAULUSTA / KIRKKOKANSAN LAULATTAMISESTA. KUOROTOIMINTA ON TOISTAISEKSI TAUOLLA.

2020

 

 

NIKOLAOSKUORO

KUOPION PYHÄN NIKOLAOKSEN KATEDRAALIKUORO ry.

Taiteellinen johtaja Anita Lintu-Routavaara, anita.lintu-routavaara@ort.fi

2020