Natalia Aldoshinan ikonimaalauskurssi Lammilla 25.11.–3.12.

Tapahtuma | 03.10.2017
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Teemana on Profetoitu Kristus Andrei Rublevin maalaamana.

Moskovan hengellisen akatemian ikonimaalauksen johtava opettaja Natalia Aldoshina pitää ikonimaalauskurssin Lammilla Athos-Säätiön tiloissa marras-joulukuun vaihteessa.

Osallistujat saavat ikonipiirroksen valmiina opettajalta. Teema on Profetoitu Kristus Andrei Rublevin maalaamana. Malli-ikonissa on paljon yksityiskohtia ja pienen kokonsa vuoksi ikoni edellyttää hyvin tarkkaa työskentelyä. Jokainen kurssipäivä sisältää 7 tuntia ohjattua maalaamista. Tulkkina toimii Natalia Peräsaari. Kurssilaiset voivat osallistua päivittäin myös aamu- ja ehtoopalvelukseen.

Työskentelyyn tarvitaan ikonilauta, jonka koko on 28x24 cm (reuna 1,5 cm joka puolelta, syvennys 2 mm). Ikonilaudan voi ostaa Athos-Säätiöltä.

Kurssin täysihoitohinta on 750 euroa. Hinta sisältää mm. majoituksen ja ateriat, mutta ei ikonilautaa. Perushinta on laskettu vierasmajatasoiselle majoitukselle, jossa saniteettitilat ovat yhteisiä (huoneissa on tosin vesipiste kasvojen ja hampaiden pesemistä varten). Saman majoitustilan huoneet, joissa on omat saniteettitilat, saa käyttöön 5 euron vuorokautisella lisämaksulla. Saman hintaluokan majoituksena (790 euroa) on mahdollista saada käyttöönsä myös rivitaloasunto (2 tai 3 makuuhuonetta), jossa voi asustaa kodinomaisesti yhden tai kahden tutun kanssa. Kokonaan oma rivitalohuoneisto kurssin ajaksi maksaa 850 euroa.

Kurssille otetaan 12 opiskelijaa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: info@athossaatio.fi