Kerhonohjaajakurssi Iisalmessa 25.11.

Tapahtuma | 01.11.2017
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Maksuton kurssi on suunnattu kristinoppikoulun käyneille ja sitä vanhemmille.

Lasten käsiä

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry ja Iisalmen ortodoksinen seurakunta järjestävät lauantaina 25.11. Iisalmessa kerhonohjaajakurssin, jolla käydään läpi ortodoksisen kerhon ohjaamiseen liittyviä asioita. 

Kurssilla saadaan vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Mikä on kerho? Millainen on ortodoksinen kerho? Mikä on ohjaajan rooli, mitkä ohjaajan tehtävät ja vastuut? Miten luodaan turvallinen kerho? Kurssilla perehdytään myös nuorisokerhojen pedagogiikkaan ja pohditaan erityislasten huomiointia kerhotoiminnassa.

Kurssi soveltuu kriparin käyneille ja sitä vanhemmille. Varsinaista ikärajaa kurssille ei kuitenkaan ole. Mukaan mahtuu enintään 40 kurssilaista.

Kurssipaikkana on Profeetta Elian kirkon alasali (Kirkkopuistonkatu 28, Iisalmi) ja kouluttajana toimii Kuopion seurakunnan nuorisotyöntekijä Rosa Hartikainen. Päivä alkaa kello 9.30 ja päättyy kello 17. Mukaan tarvitaan omat muistiinpanovälineet.

Kurssi on maksuton, ruokailusta ja kahveista peritään 5€ ateriamaksu.

Ilmoittautumiset 18.11. mennessä Iisalmen seurakuntaan Kaisa Salolle joko sähköpostitse (kaisa.hkm@gmail.com) tai tekstarilla numeroon 040 574 5237. Ilmoittautuessa on ilmoitettava seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, ikä, alaikäisiltä vanhempien yhteystiedot, mahdolliset ruoka-aineallergiat & erityisruokavaliot sekä muut erityisasiat (esimerkiksi lukihäiriö tai liikuntaesteisyys). 

Kurssin sisältöön liittyviä toiveita voi esittää myös suoraan kouluttajalle numeroon 050 4394 556 tai mailitse osoitteeseen rosa.hartikainen@ort.fi.