Loska -viikonlopputapahtuma nuorille 5.–7.12.

Tapahtuma | 09.09.2019
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

ONL ry:n Siilinjärvelle sijoittuva tapahtuma on suunnattu vuonna 2006 tai aiemmin syntyneille.

Kynttiläkuva

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry järjestää joulukuussa yhdessä Kuopion ortodoksisen seurakunnan kanssa nuorille Loska -viikolopputapahtuman Siilinjärvellä sijaitsevassa Ruokoniemen leirikeskuksessa.

Harmaata syystalvea piristämään suunnitellun viikonlopun ohjelmassa on mm. linnanjuhlavalvojaiset, piparitalkoot, paineetonta tutustumista uusiin kavereihin, hengaamista ja yhdessä pelailua sekä tapahtuman lopuksi yhteinen (jouluostos- ja) ateriakäynti Matkuksen ostoskeskuksessa. Tapahtuman jumalanpalvelustarjontaan sisältyy osallistuminen Kuopion pyhän Nikolaoksen kirkon praasniekkaan.

ONL ry järjestää yhteiskuljetuksen Kuopiosta leirikeskukseen, liturgiaan, Matkukseen sekä jälleen Kuopioon. Tapahtuma on suunnattu kaikkien seurakuntien nuorille (2006 tai aiemmin syntyneille) ja nuorille aikuisille.

Osallistumismaksu on 50 €, jäsenille 30 €. Jäsenhinta koskee myös yhteisöjäseniä, jos seurakunta maksaa osallistumisen.

Huomio: ONL ry:n leireille voidaan anomuksesta ottaa 1-2 osallistujaa ns. vapaapaikalle ja lisäksi voidaan myöntää harkinnan mukaan maksualennuksia. Vapaapaikan ja alennuksen perusteena on aina taloudellinen ja sosiaalinen syy. Vapaapaikkaa tai alennusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa tulee olla selkeät perustelut (perheen kokonaistilanne, erityisesti taloustilanne), miksi juuri tämän osallistujan tulisi voida osallistua leirille ilmaiseksi tai alennetulla leirimaksulla. Hakemukset lähetetään joko postitse liiton katuosoitteeseen tai sähköpostilla onl (at) ort.fi, mieluiten viimeistään muutamia viikkoja ennen kyseistä leiriä. Päätökset vapaapaikoista ja alennuksista tekee liiton johtokunnan valtuuttama työryhmä.

Ilmoittautuminen 20.11. mennessä sähköisesti: https://onl.fi/tapahtumat/ilmoittautuminen/