Olisitko menestynyt ortodoksisen uskonnon yo-kokeessa?

Ajankohtaista | 18.09.2020

Syksyn ylioppilaskirjoituksissa oli eilen uskonnon kokeen vuoro – testaa omat tietosi vastaamalla ja lue hyvän vastauksen piirteet. 

Ihminen tietokoneen ääressä

Ortodoksisen uskonnon yo-kokeeseen oli tänä syksynä ilmoittautunut 15 oppilasta. Määrä on kevään ylioppilaskirjoitusten tavoin hieman edellisvuosia suurempi. Koe suoritettiin jo tuttuun tapaan sähköisenä.

Pääset tutustumaan koekysymyksiin tästä linkistä: http://yle.fi/plus/abitreenit/2020/syksy/2020-09-17_UO_fi/index.html?fbclid=IwAR3iqpbNugAN0g_O6H-EnkVjxczuKtBw4KE8klPwAjHtJL7w5CGBR0fNhOU

Ylioppilastutkintolautakunnan alustaviin hyvän vastauksen piirteisiin voit tutustua puolestaan täällä: https://www.ylioppilastutkinto.fi/images/sivuston_tiedostot/Hyv_vast_piirt/FI_2020_S/2020_s_uo.pdf

Alustavat hyvän vastauksen piirteet on suuntaa-antava kuvaus kokeen tehtäviin odotetuista vastauksista ja tarkoitettu ensisijaisesti tueksi alustavaa arvostelua varten. Alustavat hyvän vastauksen piirteet eivät välttämättä sisällä ja kuvaa tehtävien kaikkia hyväksyttyjä vastausvaihtoehtoja tai hyväksytyn vastauksen kaikkia hyväksyttyjä yksityiskohtia.