Päätoimittajan toimi avoinna

Avoimet työpaikat | 28.10.2020

Päätoimittaja vastaa kirkon uuden yhteisen lehden verkko- ja printtiversioiden käynnistämisestä ja sisällöntuotannosta.

Suomen ortodoksisessa kirkossa on avoinna työsopimussuhteinen toistaiseksi voimassa oleva päätoimittajan toimi.

Kirkon uuden yhteisen lehden verkkoversio aloittaa toimintansa tammikuussa 2021. Printtilehden ensimmäinen numero ilmestyy kesäkuussa 2021. Printtilehti ilmestyy 24-sivuisena tabloidina kuusi kertaa vuodessa (vuonna 2021 kolme kertaa).

Päätoimittaja vastaa lehden verkko- ja printtiversioiden käynnistämisestä yhdessä toimitusneuvoston kanssa. Verkko- ja printtilehden sisällöntuotannosta ja hiippakuntaliitteiden koordinoinnista vastaamisen lisäksi päätoimittaja osallistuu omalta osaltaan koko kirkon yhteisen viestinnän kehittämiseen.

Päätoimittajan esimiehenä toimii kirkon palvelukeskuksen johtaja.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, riittävää työkokemusta journalismin alalta sekä erinomaisia tiimityötaitoja. Lehden kasvatuksellisen tehtävän vuoksi hakijan on oltava Suomen ortodoksisen kirkon jäsen. Päätoimittajalta odotetaan myös vahvaa sitoutumista kirkkoon ja halua palvella kirkkoa ja sen missiota. Lisäksi päätoimittajan on oltava valmis työskentelemään tarpeen mukaan myös viikonloppuisin ja kirkollisina juhlapäivinä.

Palkkauksessa sovelletaan Suomen ortodoksisen kirkon työehtosopimusta.  Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Tehtävä on otettavissa vastaan 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset on toimitettava 10.11.2020 kello 16 mennessä osoitteeseen kirkollishallitus@ort.fi.

Lisätietoja tehtävästä: Palvelukeskuksen johtaja Hannele Meskus, puh. 040 619 6818, hannele.meskus@ort.fi.

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy