ONL ry etsii kesäsomettajia

Ajankohtaista | 23.04.2021

Tehtävään voivat hakea vuosina 1993–2006 syntyneet.

Kännykkä ihmisen kädessä

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry hakee nuoria kesäsomettajia tuottamaan sisältöä liiton TikTok-tilille ja Discord-serverille. Liitto on varautunut palkkaamaan kahdesta viiteen vuosina 1993–2006 syntynyttä somettajaa.

Kesäsomettajat suunnittelevat ja tekevät joko yksin tai kaverin kanssa kesä-heinäkuussa päivityksiä ja livesisältöjä edellä mainituille kanaville. Ortodoksisuuden tulee näkyä sisällöissä, mutta kaiken ei tarvitse liittyä suoraan siihen. Jos hakijana on työpari, riiittää että toinen on ortodoksi.

Palkkio on 60€/ viikko/ henkilö, mainioimmista onnistumisista voidaan lisäksi maksaa pieni bonus.

Kesäsomettajaksi voi hakea 6.5.2021 klo 10 saakka joko yksin tai kaverin kanssa. Hakemuksen voi lähettää videona, ääniviestinä tai kirjallisesti. Siitä tulee selvit, miksi hakija olisi hyvä kesäsomettaja ja millaista “somekokemusta” hakijalla on.

Hakijan tulee kuitenkin lähettää myös nimensä, postiosoitteensa ja puhelinnumeronsa sähköpostilla osoitteeseen onl@ort.fi ja kertoa, minkä viestimen kautta hakemus on lähetetty. Hakemuksen voit lähettää WhatsAppilla (0504658173) , Insta-viestinä (@onlry1943), Fb-viestinä (Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry) tai sähköpostilla onl@ort.fi. Yhteystietoja voi kysyä samoista kanavista.

Valittujen kanssa pidetään toukokuun aikana yhteinen Teams-videopalaveri kesäsomettamisen päälinjoista.