Kriparin käynyt: haluatko leiriohjaajaksi?

Ajankohtaista | 26.01.2022

Leirinohjaajien peruskurssi järjestetään 6.–8.5. Tampereen tuntumassa Kangasalla, ilmoittautumisaikaa on 10.4. saakka.

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry järjestää toukokuussa leirinohjaajakurssin yhteistyössä Tampereen ortodoksisen seurakunnan kanssa. Kurssi on tarkoitettu kristinoppileirin käyneille ja leirinohjaajan tehtävistä kiinnostuneille nuorille. Kurssi antaa perusvalmiudet toimia ohjaajana (ortodoksisella) leirillä ja se on edellytyksenä ohjaajantöille useimmissa seurakunnissa ja ONL ry:n leireillä. Kurssin johtaja on Annakaisa Onatsu ja kouluttajina toimii joukko kokeneita ohjaajia, sekä Tampereen seurakunnan työntekijöitä.

Kurssiin liittyy pieniä ennakkotehtäviä. Tehtävät lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen. 

Kurssille ilmoittaudutaan 10.4. mennessä joko ONL ry:n sivuilta löytyvällä nettilomakkeella tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen onl@ort.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova.

Osallistumismaksu on 50 euroa, se laskutetaan kurssin jälkeen. Kurssilaisen kannattaa kysyä, osallistuuko oma kotiseurakunta kurssin kustannuksiin. Kurssipaikalle on järjestetty yhteiskyyti Tampereen rautatieasemalta. 

Lisätietoja: www.onl.fi