Ortodoksisten nuorten liitto etsii kesäsomettajia

Ajankohtaista | 12.05.2022

ONL ry hakee enintään kolmea vuosina 1994-2007 syntynyttä kesäsomettajaa tuottamaan sisältöä liiton Instagram- ja TikTok-tileille ja Discord-serverille. 

Kännykkä ruohikolla ja ruudulla TikTokin logo

Kesäsomettaja suunnittee ja tekee joko yksin tai kaverin kanssa sovittuna aikana (esim. 1-2 viikon ajan) kesä-heinäkuussa päivityksiä ja livesisältöä ONL ry:n sosiaalisen median kanaviin. Ortodoksisuuden tulee näkyä isällöissä, mutta kaiken ei tarvitse liittyä suoraan siihen. 

On toivottavaa, että olet ortodoksisen kirkon jäsen (jos hakemuksen tekee työparina, riittää että toinen on ortodoksi). Yksi henkilö tuottaa somesisältöä viikon ajan ja saa palkkiokseen 60€. Sometusta voi tehdä myös parin kanssa, silloin jakson pituus on kaksi viikkoa ja siitä maksetaan 60€/ hlö/ kahden viikon jakso.

Hae kesäsomettajaksi viimeistään 18.5.2022 joko yksin tai kaverin kanssa. Hakemuksen voi lähettää videona, ääniviestinä tai kirjallisesti. Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan vahvuudet kesäsomettajana ja siinä tulee kertoa myös omasta sosiaalisen median päivityskokemuksesta (esimerkiksi omista tileistä).

Lähetä yhteystietosi (nimesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi) joka tapauksessa myös sähköpostilla (onl@ort.fi) ja kerro minkä viestimen kautta olet lähettänyt hakemuksesi jos se ei tule sähköpostiin. 

Hakemuksen voit lähettää WhatsAppilla (0504658173) , Insta-viestinä (@onlry1943), Fb-viestinä (Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry) tai sähköpostilla osoitteella onl@ort.fi

Valittujen kanssa pidetään kesäsomettamisen suunnittelutuokio Teamsissa toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa.