Ortodoksisen teologian tutkinto-opiskelijaksi ilman pääsykoetta

Ajankohtaista | 04.07.2022

Itä-Suomen yliopiston Teologian osaston ja Avoimen yliopiston ortodoksisen teologian väyläryhmä toteutuu myös lukuvuonna 2022–2023.

Ortodoksisen seminaarin kirkko sisältä

Lukuvuoden aikana suoritetaan yhteensä 29 opintopistettä ortodoksisen teologian perusopintoja sekä kieli- ja viestintäopintoja. Suorittamalla opinnot vähintään hyvin tiedoin (3/5), opiskelija valitaan teologian tutkinto-opiskelijaksi kevään 2023 yhteishaussa. Kirkkomusiikin koulutusohjelmaan haettaessa, tulee suorittaa hyväksyttävästi myös musiikkikoe. 

Väyläryhmän opintoja voi suorittaa työn ohessa ja opinnot ovat samoja, joita tutkinto-opiskelijat suorittavat yliopistossa. Suoritetut opinnot voidaan liittää osaksi tutkintoa. Ortodoksisen teologian väyläryhmään valitaan enintään viisikymmentä (50) opiskelijaa. 

Ilmoittautuminen ryhmään alkaa maanantaina 11.7.2022 klo 9.00 ja päättyy torstaina 21.7.2022 klo 15.00 tai kun 50 ilmoittautumista tulee täyteen. Ilmoittautuminen tehdään opintopolku.fi -palvelussa https://opintopolku.fi/konfo/fi/ 

Lisätietoja Itä-Suomen yliopiston väyläopinnoista: https://www.uef.fi/fi/avoimen-yliopiston-vayla-tutkinto-opiskelijaksi-ja-maisterihaut 

Kuva Ortodoksisen seminaarin kirkosta: Maria Hattunen