Isä Serafimin kolumnit vihdoin yksiin kansiin

Ajankohtaista | 25.11.2022

Valamon Ystävät ry:n kustantama teos Minä olen sinä ja muita kirjoituksia julkaistaan Tikkurilan Kohti joulua -tapahtumassa 30. marraskuuta.

Kirjan kansikuva

Valamon Ystävät ry ja Tikkurilan pyhäkköyhteisö järjestävät keskiviikkona 30.11. Kristuksen taivaaseenastumisen kirkolla Kohti joulua -tapahtuman, jonka yhteydessä julkistetaan FT, pappismunkki Serafim Seppälän kolumnikokoelma Minä olen sinä ja muita kirjoituksia.

Kirjaan on koottu isä Serafimin rakastettuja kolumneja neljältä vuosikymmeneltä (1997–2022). Ortodoksisissa julkaisuissa (Ortodoksiviesti, Aamun Koitto, Logos, Oinon neon) ilmestyneiden tekstien lisäksi kokoanaisuuteen sisältyy myös muissa medioissa julkaistuja kolumneja ja kirjoituksia. Mukana on myös muutamia radiohartauksia ja joitakin ennen julkaisemattomia tekstejä. Kirjoittajansa helppolukuisin teos tulee epäilemättä jatkossa kuulumaan ortodoksisuudesta kiinnostuneiden peruslukemistoon ja sille on helppo ennustaa monia uusintapainoksia. Julkaisutilaisuudessa kirjaa on myynnissä pieni erä tarjoushintaan, joten tässä on tilaisuus saada oma kappale viivytyksettä ja kenties jopa kirjoittajan omistuskirjoituksella.

Ilta alkaa kello 17.30 ehtoopalveluksella, jonka jälkeen toimittaja Juha Roiha haastattelee isä Serafimia kirjan teemoista. Sen jälken Tikkurilan ortodoksisen kuoron lauluryhmä johdattelee joulun odotukseen kanttori Larissa Qvintus-Petsalon johdolla.

Illan mittaan on tarjolla pientä paastoon sopivaa syötävää ja glögiä. Uutuuden lisäksi myös muita Valamon Ystävät ry:n kirjoja on myynnissä joululahjahintaan (maksutapoina käteinen tai Mobile Pay).