Kasvatustyön kanttorin toimi avoinna Helsingin seurakunnassa

Avoimet työpaikat | 29.03.2023

Kasvatuksen kanttorilla on suuri ilo ja kunnia olla opettamassa ja ohjaamassa seurakunnan lapsia ja nuoria kirkkolauluun ja monipuoliseen jumalanpalveluselämään. 

Julistetaan haettavaksi Helsingin ortodoksisen seurakunnan kasvatustyön kanttorin päätoiminen työsopimussuhteinen toimi.

Hakijan tulee toimeen valituksi tullakseen täyttää ortodoksisen kirkkojärjestyksen 133§:n mukaiset kelpoisuusehdot. Toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on Helsinki, mutta työtehtäviä voi olla koko seurakunnan alueella. Toimeen liittyy myös leirityötä. Hakijan eduksi katsotaan soveltuva koulutus tai työkokemus lapsi- ja nuorisotyöhön sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ja monipuolinen kielitaito. 

Kasvatuksen kanttorilla on suuri ilo ja kunnia olla opettamassa ja ohjaamassa seurakunnan lapsia ja nuoria kirkkolauluun ja monipuoliseen jumalanpalveluselämään. Hän on myös olennainen osa tiimiä, jonka vastuulla on johdattaa lapsia ja nuoria kirkon elämään.

Palkkaus määräytyy ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on otettavissa vastaan 01.08.2023 tai sopimuksen mukaan. 

Toimeen valitun tulee esittää lasten kanssa toimimiseen edellytettävä rikostaustaote.

Lisätietoja: kirkkoherra Markku Salminen, markku.salminen@ort.fi, puh. 040 501 6190.

Hakemukset, joista käy ilmi hakijan asianmukainen koulutus sekä aiempi työkokemus, on toimitettava Helsingin hiippakunnan piispalle perjantaihin 21.04.2023 klo 16 mennessä osoitteeseen Arkkipiispan kanslia (Liisankatu 29 A 8, 00170 Helsinki) tai sähköisesti osoitteeseen helsingin.hiippakunta@ort.fi.

Hakuaika alkaa
Hakuaika päättyy